ایسنا نوشت: بازگشت ابومسلم به فوتبال ایران با ساختار و مدیریت جدید :: باشگاه فرهنگی ورزشی ابومسلم خراسان

وبگاه اطلاع رسانی

باشگاه فرهنگی ورزشی ابومسلم خراسان
۱۷ سال یار و همراه رسانه ای هواداران ابومسلمی

ایسنا نوشت: بازگشت ابومسلم به فوتبال ایران با ساختار و مدیریت جدید

  • ۱۷

ایسنا/خراسان رضوی، پس از سال‌ها خاموشی و دوری از میادین، نام باشگاه ریشه‌دار ابومسلم ثامن مشهد بار دیگر بر سر زبان‌ها افتاده است.

سیدعلی حسین‌پور که برای خرید و احیای باشگاه ابومسلم پیش قدم شده در خصوص تصمیم خود اظهار کرد: این فقط یک معامله ورزشی نبود؛ یک تعهد قلبی بود. نام ابومسلم تنها یک تیم نیست، بلکه تاریخ، غیرت و هویت مردم مشهد است. نمی‌توانستم اجازه بدهم این نام بزرگ فراموش شود.

او با بیان اینکه ابومسلم بخشی از زندگی و خاطرات شخصی‌اش است، تأکید کرد: هدف من بازگرداندن ابومسلم به جایگاه واقعی خود در فوتبال ایران است. ما برای نیمه جدول تلاش نمی‌کنیم؛ ما برای صعود آمده‌ایم.

مدیرعامل باشگاه درباره جذب دوباره تماشاگران به ورزشگاه خاطرنشان کرد: هوادار با وعده و شعار برنمی‌گردد. باید تیمی بسازیم که بجنگد، عرق بریزد و برای نام مشهد غیرت نشان دهد. وقتی تماشاگر این را ببیند، خودش با عشق و شور به ورزشگاه بازخواهد گشت.

وی با اشاره به فعالیت‌های باشگاه در حوزه پرورش استعدادها گفت: آکادمی ابومسلم با مدیریت پیشکسوت ارزشمند باشگاه، حاج اصغر رحیمی فعال است. در کوچه‌های مشهد ستاره‌های آینده پنهان‌اند و ما می‌خواهیم نسلی بسازیم که نه‌تنها برای مشهد، بلکه برای فوتبال ایران بدرخشد.

حسین‌پور بزرگ‌ترین چالش پیش‌روی ابومسلم را بی‌اعتمادی هواداران دانست و افزود: سال‌ها وعده داده شد و عملی نشد. وظیفه من این است که ثابت کنم ابومسلم جدید واقعی است و فقط روی کاغذ نیست.

مدیرعامل ابومسلم همچنین از حمایت مسئولان استانی و شهری قدردانی کرد و افزود: این یک حرکت جمعی است. مطمئن هستیم با اتحاد همه می‌توانیم مسیر رشد ابومسلم را هموارتر کنیم و رؤیای دوباره هواداران را زنده کنیم.

به گزارش ایسنا به تقل از روابط عمومی باشگاه ابومسلم ثامن در روز شنبه ۹ شهریور، حسین‌پوردرباره برنامه‌های اقتصادی باشگاه نیز گفت: می‌خواهیم با شفافیت اعتماد سرمایه‌گذاران را جلب کنیم. ابومسلم ظرفیت تبدیل شدن به یک برند بزرگ را دارد؛ برندی که هر سرمایه‌گذاری بخواهد بخشی از آن باشد.

مدیرعامل جوان باشگاه ‌با اشاره به برنامه چشم‌انداز پنج‌ساله ابومسلم تصریح کرد: رؤیای من این است که ورزشگاه‌های مشهد دوباره پر از تماشاگر شود و بتوانیم در سطوح اول فوتبال ایران بازی کنیم. می‌خواهم بچه‌های این شهر دوباره با غرور بگویند: ما ابومسلمی هستیم.

حسین‌پور خطاب به هواداران نیز گفت: امروز وقت آشتی دوباره است. ابومسلم به شما نیاز دارد. قول می‌دهم این بار تنها نخواهید ماند. از همه هواداران دعوت می‌کنم در نخستین دیدار خانگی ورزشگاه را پر کنند و نشان دهند که عشق به ابومسلم هنوز زنده است. با هم دوباره تاریخ می‌سازیم.

انتهای پیام

:: لینک کوتاه مطلب :: aboumoslem.ir/post/3464



  • سلام وقتتون بخیر ابومسلم احیا شده از لیگ دسته سوم با پسوند ثامن لطفا اطلاع رسانی کنید

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی



اندیشکده بین المللی فرهیخت حامی وبگاه